A62E1F1A-7DF7-41C0-99E2-E76C70680697_1_201_a

Homøopati til narcissisme og gaslighting

Narcissisme og gaslighting er varme emner i vores tid. Vi er ved at vågne op til disse dynamikker i forhold, familie, politik og på arbejdspladsen. Men hvad betyder ordene? Og hvordan begynder vi overhovedet at forstå disse emner?

Vi ses tirsdag den 7/2-2023 kl. 20.00 dansk tid.

Dette foredrag giver dig et indblik i disse emner med fakta såvel som den dybere indsigt de homøopatiske midler giver os.

I dette foredrag taler vi om hvad narcissisme og gaslighting er, og vi taler de midler der dækker det at være narcissist, og hvilke midler vi udskriver til folk der har været udsat for gaslighting.

IMG_6884

Vær også opmærksom på, at der ikke er nogen homøopatiske midler, der alene kan helbrede narcissisme, og der er ingen homøopatiske midler, der alene kan helbrede eftervirkningerne fra verbale overgreb.

Dette foredrag er blot beregnet til at sætte lys i de mørke hjørner, og sådan forhåbentlig bidrage til en længere helingsproces, der også inkluderer psykologisk hjælp.

GRATIS for betalende medlemmer af HomøpatiKlubben. Hvis du ikke er betalende medlem i HomøopatiKlubben, kan du tilmelde du enten tilmelde dig klubben og få adgang til alle månedlige begivenheder eller du købe billet til dette enkeltarrangement.

TILMELD DIG VERDENS BEDSTE HOMØOPATIKLUB

TILMELD DIG FOREDRAG OM NARCISSISME OG GASLIGHTING